Lotgenotencontact voor seksueel, psychisch en/of fysiek misbruikte personen

Om reacties te verkrijgen op jouw berichten, raden wij aan om ook op berichten van anderen te reageren om zodoende je aanwezigheid op het forum kenbaar te maken!
Nederland Heelt

FB Pagina

 • Blogs
 • Mededelingen
 • Leden in het nieuws
  In het kader van het nieuwe vooronderzoek naar mishandeling van kinderen in tehuizen en pleegzorg door commissie Micha de Winter hebben wij een playlist gemaakt van videos waarop leden interviews geven over misbruik en mishandeling, deze zijn nog steeds actueel en kunnen als steunbewijs dienen voor anderen! Klik op de foto om de playlist te openen.

  Misbruikverdachte aangehouden in Israël Popeye10


  Bekijk HIER alle berichten in deze categorie
 • Webcam Opname

  Webcam Recorder

  HTML5 Cam Recorder

  Audio Recorder

  Om jezelf op te nemen terwijl je praat of zingt, kun je één van de bovenstaande online recorders gebruiken die gebruikt maakt van je webcam of microfoon! Ze openen in een popup window, je kunt het venster kleiner/groter maken en het positioneren waar je maar wilt ! Elke opname kun je achteraf downloaden!

Aanbod

Misbruikverdachte aangehouden in Israël

Admin
Admin
Oprichter
Oprichter

Registratiedatum : 20-07-13
Reputatie : 3412
Aantal berichten : 4222
Punten : 20787

Misbruikverdachte aangehouden in Israël Empty Misbruikverdachte aangehouden in Israël

Bericht van Admin do 03 maa 2016, 13:54

Misbruikverdachte aangehouden in Israël Cheiderschool_02
Misbruikverdachte aangehouden in Israël

door Ruben Koops
TEL AVIV/AMSTERDAM - De van misbruik verdachte Ephraim S. is aangehouden in Israël en zit vast. S. wordt beschuldigd van onzedelijke handelingen met kinderen op de orthodox-joodse school Cheider, tegen hem loopt een uitleveringsverzoek.

Dat melden bronnen aan deze krant. Maandag is de 28-jarige S. aangehouden, zo bevestigt een zegsman van het Amsterdamse Openbaar ministerie. De aanhouding heet plaatsgevonden op verzoek van justitie in ons land, ten behoeve van de uitlevering. Een Nederlandse rechter-commissaris zal de man binnenkort verhoren. Op welke termijn S. hier arriveert is nog niet duidelijk. Zijn raadslieden, die in 2014 stelden zich te zullen verzetten tegen zijn uitlevering, weigeren commentaar.

S. vertrok in 2012 nadat hij door het Cheider in Amsterdam geschorst was vanwege grensoverschrijdend gedrag. Ook besloot de ultraorthodoxe school aangifte te doen, waarna justitie een onderzoek startte.

In 2014 werd een formeel uitleveringsverzoek ingediend. Meerdere gezinnen beschuldigen S. ervan dat hij hun kinderen onzedelijk zou hebben betast in een donkere kamer op de school. Ook zou er sprake zijn van een seksuele relatie met een 16-jarige student van de school, tegen de regels in. S. ontkent de aantijgingen. Op het Cheider zitten tussen de 100 en 200 kinderen die volgens de joodse tradities en riten worden onderwezen.

Raadsman Roi Banet die een deel van de slachtoffers bijstaat wil geen commentaar geven op de aanhouding. Eerder werd al duidelijk dat enkele gezinnen een claim voorbereiden tegen Cheider vanwege de lakse behandeling van de zaak, maar ook hierop kon Banet niet ingaan.

BRON: telegraaf.nlMisbruikverdachte aangehouden in Israël Onders10
   | Hoe een foto plaatsen? | Forum Regels | Neem Contact op met de Admin |
Gebruikersnaam of emailadres veranderen? Neem dan contact op met de Admin.
Deelnemen aan de DIS, DS, NAO en CPTSS groep? Klik dan Hier op deelnemen.

  Het is nu za 02 jul 2022, 01:47