Lotgenotencontact voor seksueel, psychisch en/of fysiek misbruikte personen

Om reacties te verkrijgen op jouw berichten, raden wij aan om ook op berichten van anderen te reageren om zodoende je aanwezigheid op het forum kenbaar te maken!
Nederland Heelt

Twitter

LEDEN IN HET NIEUWS

In het kader van het nieuwe vooronderzoek naar mishandeling van kinderen in tehuizen en pleegzorg door commissie Micha de Winter hebben wij een playlist gemaakt van videos waarop leden interviews geven over misbruik en mishandeling, deze zijn nog steeds actueel en kunnen als steunbewijs dienen voor anderen !
Bekijk HIER alle berichten in deze categorie

GASTBLOGS

  • Reageren

STOP misbruik en Mishandeling - m.m.v. Mariëtte Schrijver

Admin
Admin

STOP misbruik en Mishandeling - m.m.v. Mariëtte Schrijver Oprich10

Registratiedatum : 20-07-13
Reputatie : 3494
Aantal berichten : 4326
Punten : 21833

STOP misbruik en Mishandeling - m.m.v. Mariëtte Schrijver Empty STOP misbruik en Mishandeling - m.m.v. Mariëtte Schrijver

Bericht van Admin wo 20 apr 2016, 23:11

Prachtige tekening speciaal voor ons gezamenlijk doel gemaakt door beeldend kunstenares Mariëtte Schrijver! Haar website: www.marietteschrijver.nl

STOP misbruik en Mishandeling - m.m.v. Mariëtte Schrijver Stopabuse
Huiselijke geweld en/of seksueel misbruik laat diepen sporen na in de ziel van het slachtoffer. Op latere leeftijd kan dit zich uiten in psychische dan wel lichamelijke problematieken. 

Om het leed van deze slachtoffers te verzachten heeft NEDERLAND HEELT een GRATIS forum beschikbaar gesteld waarbij slachtoffers binnen een afgesloten forum hun verhaal kunnen delen. 

Ben jij slachtoffer of ken je iemand binnen jouw omgeving. Stop dan met zwijgen en meld nu bij ons aan. Delen is Helen...!

Aanmelden: https://www.nederlandheelt.nl/register

  • Reageren

Het is nu wo 19 jun 2024, 13:09