Lotgenotencontact voor seksueel, psychisch en/of fysiek misbruikte personen

Om reacties te verkrijgen op jouw berichten, raden wij aan om ook op berichten van anderen te reageren om zodoende je aanwezigheid op het forum kenbaar te maken!
Nederland Heelt

Twitter

LEDEN IN HET NIEUWS

In het kader van het nieuwe vooronderzoek naar mishandeling van kinderen in tehuizen en pleegzorg door commissie Micha de Winter hebben wij een playlist gemaakt van videos waarop leden interviews geven over misbruik en mishandeling, deze zijn nog steeds actueel en kunnen als steunbewijs dienen voor anderen !
Bekijk HIER alle berichten in deze categorie

GASTBLOGS

  Financiële tegemoetkoming seksueel misbruik in jeugdzorg of pleeggezin

  Admin
  Admin

  Financiële tegemoetkoming seksueel misbruik in jeugdzorg of pleeggezin Oprich10

  Registratiedatum : 20-07-13
  Reputatie : 3494
  Aantal berichten : 4326
  Punten : 21838

  Financiële tegemoetkoming seksueel misbruik in jeugdzorg of pleeggezin Empty Financiële tegemoetkoming seksueel misbruik in jeugdzorg of pleeggezin

  Bericht van Admin ma 22 jul 2013, 19:38

  BRON: RO   Financiële tegemoetkoming seksueel misbruik in jeugdzorg of pleeggezin Logotype-government-of-the-netherlands-nl
  In een aantal gevallen is het voor slachtoffers van seksueel misbruik in een jeugdzorginstellingen of pleeggezinnen mogelijk om een financiële tegemoetkoming te krijgen.
  Financiële tegemoetkoming na seksueel misbruik
  In een aantal gevallen kunnen slachtoffers van seksueel misbruik in de jeugdzorg of in een pleeggezin een financiele tegemoetkoming krijgen.

  De aanvragen worden vanaf september 2013 door het Schadefonds Geweldsmisdrijven in behandeling genomen. Slachtofferhulp Nederland helpt slachtoffers van seksueel misbruik in de jeugdzorg of in een pleeggezin vanaf dat moment bij het doen van een aanvraag financiele tegemoetkoming.
  (De linken verwijzen naar downloadbare PDF formulieren ! Binnen ongeveer een week zullen er ook digitale formulieren zijn die online zijn in te vullen !)


   Het is nu ma 24 jun 2024, 19:19