Lotgenotencontact voor seksueel, psychisch en/of fysiek misbruikte personen

Om reacties te verkrijgen op jouw berichten, raden wij aan om ook op berichten van anderen te reageren om zodoende je aanwezigheid op het forum kenbaar te maken!
Nederland Heelt

FB Pagina

 • Blogs
 • Mededelingen
 • Leden in het nieuws
  In het kader van het nieuwe vooronderzoek naar mishandeling van kinderen in tehuizen en pleegzorg door commissie Micha de Winter hebben wij een playlist gemaakt van videos waarop leden interviews geven over misbruik en mishandeling, deze zijn nog steeds actueel en kunnen als steunbewijs dienen voor anderen! Klik op de foto om de playlist te openen.

  Financiële tegemoetkoming seksueel misbruik in jeugdzorg of pleeggezin Popeye10


  Bekijk HIER alle berichten in deze categorie
 • Webcam Opname

  Webcam Recorder

  HTML5 Cam Recorder

  Audio Recorder

  Om jezelf op te nemen terwijl je praat of zingt, kun je één van de bovenstaande online recorders gebruiken die gebruikt maakt van je webcam of microfoon! Ze openen in een popup window, je kunt het venster kleiner/groter maken en het positioneren waar je maar wilt ! Elke opname kun je achteraf downloaden!

Aanbod

Financiële tegemoetkoming seksueel misbruik in jeugdzorg of pleeggezin

Admin
Admin
Oprichter
Oprichter

Registratiedatum : 20-07-13
Reputatie : 3412
Aantal berichten : 4223
Punten : 20791

Financiële tegemoetkoming seksueel misbruik in jeugdzorg of pleeggezin Empty Financiële tegemoetkoming seksueel misbruik in jeugdzorg of pleeggezin

Bericht van Admin ma 22 jul 2013, 19:38

BRON: RO   Financiële tegemoetkoming seksueel misbruik in jeugdzorg of pleeggezin Logotype-government-of-the-netherlands-nl
In een aantal gevallen is het voor slachtoffers van seksueel misbruik in een jeugdzorginstellingen of pleeggezinnen mogelijk om een financiële tegemoetkoming te krijgen.
Financiële tegemoetkoming na seksueel misbruik
In een aantal gevallen kunnen slachtoffers van seksueel misbruik in de jeugdzorg of in een pleeggezin een financiele tegemoetkoming krijgen.

De aanvragen worden vanaf september 2013 door het Schadefonds Geweldsmisdrijven in behandeling genomen. Slachtofferhulp Nederland helpt slachtoffers van seksueel misbruik in de jeugdzorg of in een pleeggezin vanaf dat moment bij het doen van een aanvraag financiele tegemoetkoming.
(De linken verwijzen naar downloadbare PDF formulieren ! Binnen ongeveer een week zullen er ook digitale formulieren zijn die online zijn in te vullen !)Financiële tegemoetkoming seksueel misbruik in jeugdzorg of pleeggezin Onders10
   | Hoe een foto plaatsen? | Forum Regels | Neem Contact op met de Admin |
Gebruikersnaam of emailadres veranderen? Neem dan contact op met de Admin.
Deelnemen aan de DIS, DS, NAO en CPTSS groep? Klik dan Hier op deelnemen.

  Het is nu ma 04 jul 2022, 08:28