Lotgenotencontact voor seksueel, psychisch en/of fysiek misbruikte personen

Om reacties te verkrijgen op jouw berichten, raden wij aan om ook op berichten van anderen te reageren om zodoende je aanwezigheid op het forum kenbaar te maken!
Nederland Heelt

Twitter

LEDEN IN HET NIEUWS

In het kader van het nieuwe vooronderzoek naar mishandeling van kinderen in tehuizen en pleegzorg door commissie Micha de Winter hebben wij een playlist gemaakt van videos waarop leden interviews geven over misbruik en mishandeling, deze zijn nog steeds actueel en kunnen als steunbewijs dienen voor anderen !
Bekijk HIER alle berichten in deze categorie

GASTBLOGS

  Fout op Bevestiging van ontvangst formulier Schadecommissie Geweldsmisdrijven!

  Admin
  Admin

  Fout op Bevestiging van ontvangst formulier Schadecommissie Geweldsmisdrijven! Oprich10

  Registratiedatum : 20-07-13
  Reputatie : 3494
  Aantal berichten : 4326
  Punten : 21808

  Fout op Bevestiging van ontvangst formulier Schadecommissie Geweldsmisdrijven! Empty Fout op Bevestiging van ontvangst formulier Schadecommissie Geweldsmisdrijven!

  Bericht van Admin do 26 sep 2013, 13:56

  De mensen die reeds hun aanvraagformulier tot schadevergoeding hebben verzonden aan de Schadecommissie Geweldsmisdrijven hebben een "bevestiging van ontvangst" formulier van hen gekregen waarop aan de achterzijde verkeerde informatie staat vermeld!

  Er staat dat u uw aanvraag kunt volgen op de website, maar dit is een fout, dit geldt alleen voor personen die een "normale" schadeclaim indienen, dit geldt niet voor de "Financiële tegemoetkoming bij seksueel misbruik" regelingen! 

  Om te weten hoever het staat met uw aanvraag dient u telefonisch contact op te nemen met de contact persoon die op het door u ontvangen bevestigings formulier staat aangegeven !  Fout op Bevestiging van ontvangst formulier Schadecommissie Geweldsmisdrijven! Onders10
     | Hoe een foto plaatsen? | Forum Regels | Neem Contact op met de Admin |
  Gebruikersnaam of emailadres veranderen? Neem dan contact op met de Admin.
  Deelnemen aan de DIS, DS, NAO en CPTSS groep? Klik dan Hier op deelnemen.


   Het is nu za 25 mei 2024, 12:30