Lotgenotencontact voor seksueel, psychisch en/of fysiek misbruikte personen

Om reacties te verkrijgen op jouw berichten, raden wij aan om ook op berichten van anderen te reageren om zodoende je aanwezigheid op het forum kenbaar te maken!
Nederland Heelt

Twitter

LEDEN IN HET NIEUWS

In het kader van het nieuwe vooronderzoek naar mishandeling van kinderen in tehuizen en pleegzorg door commissie Micha de Winter hebben wij een playlist gemaakt van videos waarop leden interviews geven over misbruik en mishandeling, deze zijn nog steeds actueel en kunnen als steunbewijs dienen voor anderen !
Bekijk HIER alle berichten in deze categorie

GASTBLOGS

  Onzorgvuldigheden in tweede rapport Deetman 15 maart 2013

  Admin
  Admin

  Onzorgvuldigheden in tweede rapport Deetman 15 maart 2013 Oprich10

  Registratiedatum : 20-07-13
  Reputatie : 3492
  Aantal berichten : 4324
  Punten : 21767

  Onzorgvuldigheden in tweede rapport Deetman 15 maart 2013 Empty Onzorgvuldigheden in tweede rapport Deetman 15 maart 2013

  Bericht van Admin zo 27 okt 2013, 18:51

  In het rapport ‘Seksueel misbruik van en geweld tegen meisjes in de Rooms Katholieke kerk’ van de commissie-Deetman zijn niet alle meldingen correct opgenomen.


  Dat vindt het Vrouwenplatform Kerkelijk Kindermisbruik.
  Het VPKK kreeg over 21 in het rapport beschreven gevallen klachten over de juistheid, liet de organisatie vrijdag weten.
  Het platform ontving klachten over onder meer een foute weergave van jaartallen en locaties. Ook zouden sommige meldingen niet zijn opgenomen in het eindrapport.
   

  Het rapport van de commissie-Deetman verscheen maandag.

  Goed opgebouwd

  ''Laat ik voorop stellen dat het rapport goed is opgebouwd, maar een goede beschrijving van de meldingen in het rapport is onmisbaar voor de eerste stap van erkenning en herstel. Er is in sommige gevallen niet goed naar gekeken'', aldus Annemie Knibbe van het VPKK. Het platform zegt 70 vrouwen te vertegenwoordigen. 
  Knibbe hoopt dat alle omissies op een of andere manier worden gecorrigeerd om daarmee de geschiedschrijving over het kerkelijk misbruik compleet te maken.

  Door: ANP  Onzorgvuldigheden in tweede rapport Deetman 15 maart 2013 Onders10
     | Hoe een foto plaatsen? | Forum Regels | Neem Contact op met de Admin |
  Gebruikersnaam of emailadres veranderen? Neem dan contact op met de Admin.
  Deelnemen aan de DIS, DS, NAO en CPTSS groep? Klik dan Hier op deelnemen.


   Het is nu do 18 apr 2024, 02:21