Lotgenotencontact voor seksueel, psychisch en/of fysiek misbruikte personen

Om reacties te verkrijgen op jouw berichten, raden wij aan om ook op berichten van anderen te reageren om zodoende je aanwezigheid op het forum kenbaar te maken!
Nederland Heelt

Twitter

LEDEN IN HET NIEUWS

In het kader van het nieuwe vooronderzoek naar mishandeling van kinderen in tehuizen en pleegzorg door commissie Micha de Winter hebben wij een playlist gemaakt van videos waarop leden interviews geven over misbruik en mishandeling, deze zijn nog steeds actueel en kunnen als steunbewijs dienen voor anderen !
Bekijk HIER alle berichten in deze categorie

GASTBLOGS

HULPVERLENERS OPENBAAR

   
ForumTopicsBerichten
Geen nieuwe berichten

Voorstellen

HULPVERLENERS OPENBAAR Action10

Hulpverleners stellen zich hier voor, vertellen in het kort over zichzelf en/of hun beroep en vermelden, eventueel met foto, de naam en link van hun organistatie/website !

Wilt U als forumlid een topic volgen en daarover meldingen ontvangen, klik dan onderaan het bericht op abonneren op dit onderwerp !! Gasten kunnen ook lezen en reageren!


Moderators: Esther1978, Team

744HULPVERLENERS OPENBAAR 98-44Minerva Counseling & Coaching Breda
wo 26 dec 2018, 10:29
Jolande Laatste bericht bekijken
Geen nieuwe berichten

Over:

HULPVERLENERS OPENBAAR Health11

Hier vertellen de hulpverleners over hun organisatie en welke diensten die te bieden heeft met evt. foto (via url), de naam en de link naar de website van hun organistatie!

Gasten kunnen ook lezen en reageren ! Wilt U als forumlid een topic volgen en daarover meldingen ontvangen, klik dan onderaan het bericht op abonneren op dit onderwerp !!


24HULPVERLENERS OPENBAAR Dessin_f_117Danstherapie
di 10 okt 2017, 09:11
Mariavliegtuit Laatste bericht bekijken
Geen nieuwe berichten

Diensten


Hier adverteren de hulpverleners welke diensten zij te bieden hebben met foto, de naam en de link naar de website van hun organistatie en de prijs van de dienst die aangeboden wordt!

Gasten kunnen ook lezen en reageren ! Wilt U als forumlid een topic volgen en daarover meldingen ontvangen, klik dan onderaan het bericht op abonneren op dit onderwerp !!

Gasten kunnen ook lezen en reageren !!!


2Basiscursus Doorbreek het zwijgenBasiscursus Doorbreek het zwijgen
wo 25 apr 2018, 11:05
  • Nieuwe berichten Nieuwe berichten
  • Geen nieuwe berichten Geen nieuwe berichten
  • Forum is gesloten Forum is gesloten

Het is nu za 25 mei 2024, 14:00