Lotgenotencontact voor seksueel, psychisch en/of fysiek misbruikte personen

Om reacties te verkrijgen op jouw berichten, raden wij aan om ook op berichten van anderen te reageren om zodoende je aanwezigheid op het forum kenbaar te maken!
Nederland Heelt

Twitter

LEDEN IN HET NIEUWS

In het kader van het nieuwe vooronderzoek naar mishandeling van kinderen in tehuizen en pleegzorg door commissie Micha de Winter hebben wij een playlist gemaakt van videos waarop leden interviews geven over misbruik en mishandeling, deze zijn nog steeds actueel en kunnen als steunbewijs dienen voor anderen !
Bekijk HIER alle berichten in deze categorie

GASTBLOGS

  • Reageren

Minerva Counseling & Coaching Breda

Jolande
Jolande

Minerva Counseling & Coaching Breda Vip31110

Registratiedatum : 24-03-16
Reputatie : 5
Aantal berichten : 3
Punten : 3059

Minerva Counseling & Coaching Breda Empty Minerva Counseling & Coaching Breda

Bericht van Jolande zo 23 dec 2018, 23:28

Ik hoop dat ik het nu in het goede forum heb gedaan maar als het niet goed staat dan verplaats het gerust daar waar het thuis hoort.

Ik wil mijzelf als hulpverlener graag voorstellen. Ik ben Jolande Rommens-Musquetier en werk in mijn eigen praktijk in Breda; https://www.minervacounseling.nl als psychosociaal therapeut en relatietherapeut.Ik bied hulp d.m.v. gesprekken aan mensen met angstklachten, stress, burn-out of overspannenheid, depressieve gevoelens, rouw/verlies verwerking of relatieproblemen. 

Gesprekken beginnen met een intake waarbij we samen het intakeformulier doornemen. Hierbij wordt holistisch gekeken, dus niet alleen maar naar symptomen maar ook naar oorzaken zodat we die, als dat kan, ook gelijk aanpakken. 

Elk gesprek wordt samengevat in een digitale portal waar cliënten zelf thuis e.e.a. kunnen nalezen en kunnen communiceren met mij als dat nodig is. Er staan vaak ook oefeningen of opdrachtjes in de portal waar je thuis mee aan de slag kan, zodat het niet alleen bij een gesprek blijft maar er ook actief gewerkt kan worden aan herstel en genezing.

De kosten voor een individueel consult zijn 79 euro per uur (2018) en kunnen, afhankelijk van de aanvullende zorgpolis, vaak voor een gedeelte vergoed worden zonder aftrek van het eigen risico als je hiervoor verzekerd bent. (Raadpleeg je zorgverzekeraar).

Relatietherapie is koppeltherapie. Dit doe je als koppel en kent een tarief vanaf 99 euro per uur. Het is helaas vaak niet vergoed door zorgverzekeraars omdat ze het geen 'medisch' probleem vinden. 

Mocht je nog vragen hebben, dan neem gerust contact met mij op.

Groetjes,
Jolande

Admin
Admin

Minerva Counseling & Coaching Breda Oprich10

Registratiedatum : 20-07-13
Reputatie : 3494
Aantal berichten : 4326
Punten : 21833

Minerva Counseling & Coaching Breda Empty Re: Minerva Counseling & Coaching Breda

Bericht van Admin di 25 dec 2018, 23:01

Het staat hier prima @Jolande dank je wel voor het voorstellen  Super

Jolande
Jolande

Minerva Counseling & Coaching Breda Vip31110

Registratiedatum : 24-03-16
Reputatie : 5
Aantal berichten : 3
Punten : 3059

Minerva Counseling & Coaching Breda Empty Re: Minerva Counseling & Coaching Breda

Bericht van Jolande wo 26 dec 2018, 10:29

Dank je  Minerva Counseling & Coaching Breda 1f600 Fijne kerstdag nog!

  • Reageren

Het is nu wo 19 jun 2024, 12:11