Lotgenotencontact voor seksueel, psychisch en/of fysiek misbruikte personen

Om reacties te verkrijgen op jouw berichten, raden wij aan om ook op berichten van anderen te reageren om zodoende je aanwezigheid op het forum kenbaar te maken!
Nederland Heelt

FB Pagina

 • Blogs
 • Mededelingen
 • Leden in het nieuws
  In het kader van het nieuwe vooronderzoek naar mishandeling van kinderen in tehuizen en pleegzorg door commissie Micha de Winter hebben wij een playlist gemaakt van videos waarop leden interviews geven over misbruik en mishandeling, deze zijn nog steeds actueel en kunnen als steunbewijs dienen voor anderen! Klik op de foto om de playlist te openen.

  Nederland Heelt Popeye10


  Bekijk HIER alle berichten in deze categorie
 • Webcam Opname

  Webcam Recorder

  HTML5 Cam Recorder

  Audio Recorder

  Om jezelf op te nemen terwijl je praat of zingt, kun je één van de bovenstaande online recorders gebruiken die gebruikt maakt van je webcam of microfoon! Ze openen in een popup window, je kunt het venster kleiner/groter maken en het positioneren waar je maar wilt ! Elke opname kun je achteraf downloaden!

Aanbod

OPENBARE FORA

   
ForumTopicsBerichten
Geen nieuwe berichten

OPENBARE FORA


Diverse openbare Fora voor alle Leden en Lotgenoten. Wilt U een topic volgen en daarover meldingen ontvangen, klik dan rechtsbovenaan het bericht op "Meer" en dan "Abonneren op dit onderwerp" !!
Ook toegankelijk voor gasten !


Geen nieuwe berichtenAlgemeen, Geen nieuwe berichtenBlogs, Geen nieuwe berichtenChallenges, Geen nieuwe berichtenFeedback, Geen nieuwe berichtenInspiratiebronnen, Geen nieuwe berichtenLeden In Het Nieuws, Geen nieuwe berichtenOproepen Openbaar, Geen nieuwe berichtenRuilhoekje

4042012Nederland Heelt Dessin_h_68Oproep: Observatiehuis, Lijsterbesstraat 61, Den H...
do 26 mei 2022, 20:31
Gerard Laatste bericht bekijken

VIPS FORA

   
ForumTopicsBerichten
Geen nieuwe berichten

VIPS FORA


Diverse besloten Speciale Fora voor onze VIPS groepsleden om hun ervaringen te delen. Gedeelde ervaringen kunnen triggers bevatten, stop dan met lezen of zorg dat er iemand die U vertrouwd bij U is ! Behandel elkaar ten allen tijden met respect ! Wilt U een topic volgen en daarover meldingen ontvangen, klik dan rechtsbovenaan het bericht op "Meer" en dan "Abonneren op dit onderwerp" !!

Deze Fora zijn uitsluitend zichtbaar en toegankelijk voor de leden van de VIPS groepen ! Gasten en overige website leden hebben hier géén toegang !


Geen nieuwe berichtenVIP's

1601697Nederland Heelt 1-58Hier ben ik
za 02 jan 2021, 16:58
Admin Laatste bericht bekijken

BESLOTEN FORA

   
ForumTopicsBerichten
Geen nieuwe berichten

BESLOTEN FORA


Diverse besloten Fora voor onze diverse groepsleden om hun ervaringen te delen. Gedeelde ervaringen kunnen triggers bevatten, stop dan met lezen of zorg dat er iemand die U vertrouwd bij U is ! Behandel elkaar ten allen tijden met respect ! Wilt U een topic volgen en daarover meldingen ontvangen, klik dan rechtsbovenaan het bericht op "Meer" en dan "Abonneren op dit onderwerp" !!

Deze Fora zijn uitsluitend toegankelijk voor de leden van de betreffende groepen en het Klokkenluidersforum wordt aangeduid als Supporters ! Gasten en overige website leden hebben hier géén toegang !


Geen nieuwe berichtenLeden Forum, Geen nieuwe berichtenPartners, Geen nieuwe berichtenSupporters

61448avatarKan trigger gedicht
za 05 feb 2022, 13:25
Indy Laatste bericht bekijken

HULPVERLENERS OPENBAAR

   
ForumTopicsBerichten
Geen nieuwe berichten

HULPVERLENERS OPENBAAR

Nederland Heelt Health10

In deze categorie vindt U relevante informatie van de diverse hulpverleners die tevens lid van ons forum zijn. Deze categorie is ook toegankelijk voor gasten, zij kunnen ook reageren ! Wilt U een topic volgen en daarover meldingen ontvangen, klik dan rechtsbovenaan het bericht op "Meer" en dan "Abonneren op dit onderwerp" !!

Bent U ook hulpverlener en wilt U ook toegangsrechten om hier berichten te mogen plaatsen? Vraag dan eerst een lidmaatschap aan bij onze groep Instanties


Geen nieuwe berichtenVoorstellen, Geen nieuwe berichtenOver:, Geen nieuwe berichtenDiensten

948Nederland Heelt 98-44Minerva Counseling & Coaching Breda
wo 26 dec 2018, 10:29
Jolande Laatste bericht bekijken

ADMINISTRATIEF

   
ForumTopicsBerichten
Geen nieuwe berichten

ADMINISTRATIEF

Nederland Heelt Nhlogo11

In deze categorie vindt U belangrijke informatie voor U, mededelingen onzerzijds, vragen en enquettes (Polls) die door onze leden gesteld/gemaakt zijn. Deze categorie is ook toegankelijk voor gasten ! In de laatste 2 kunnen gasten ook reageren ! Wilt U een topic volgen en daarover meldingen ontvangen, klik dan rechtsbovenaan het bericht op "Meer" en dan "Abonneren op dit onderwerp" !!


Geen nieuwe berichtenAgenda, Geen nieuwe berichtenBelangrijk!, Geen nieuwe berichtenMededelingen, Geen nieuwe berichtenEnquêtes

213358Nederland Heelt 1-58Live Chat voor leden
zo 14 maa 2021, 13:05
Admin Laatste bericht bekijken

ARCHIEF - OPENBAAR

   
ForumTopicsBerichten
Dit forum is gesloten. Het plaatsen of bewerken van berichten of onderwerpen is niet mogelijk.

ARCHIEF - OPENBAAR

Nederland Heelt 16-cop10

In de subfora van dit forum vindt U al onze oudere nieuwsberichten van verschillende categorieën en bronnen.
Ook toegankelijk voor gasten om te lezen !


Dit forum is gesloten. Het plaatsen of bewerken van berichten of onderwerpen is niet mogelijk.NH Nieuws, Dit forum is gesloten. Het plaatsen of bewerken van berichten of onderwerpen is niet mogelijk.Nieuws Extern, Dit forum is gesloten. Het plaatsen of bewerken van berichten of onderwerpen is niet mogelijk.Persberichten, Dit forum is gesloten. Het plaatsen of bewerken van berichten of onderwerpen is niet mogelijk.Commissie Deetman, Dit forum is gesloten. Het plaatsen of bewerken van berichten of onderwerpen is niet mogelijk.Commissie Samson, Dit forum is gesloten. Het plaatsen of bewerken van berichten of onderwerpen is niet mogelijk.Commissie de Winter, Dit forum is gesloten. Het plaatsen of bewerken van berichten of onderwerpen is niet mogelijk.Verjaarswensen

385741Nederland Heelt Pp-bla11Verjaardagspost Trijntje
zo 06 mei 2018, 22:22
.  Laatste bericht bekijken

Statistieken

   
Wie is er online?
Wie is er online?
Er zijn in totaal 6 gebruikers online :: 0 Geregistreerd, 0 verborgen en 6 gasten :: 1 bot
Actieve leden: Geen
Bots: Qwant
Leden die online zijn geweest in de afgelopen 24 uur : Admin
Legenda : [ Team ][ VIPs ][ Mods ][ Chat-Mods ][ Partners ][ Supporters ][ Ondersteuners ][ Instanties ][ Leden ]
Verwachte agenda-koppelingen in de komende 5 dagen
KalenderEr is geen aankomend agenda onderwerp gekoppeld
Statistieken
Statistieken

Alle gebruikers hebben in totaal 15004 berichten geplaatst

We hebben 438 geregistreerde gebruikers

De nieuwste gebruiker is Franka@

Het hoogste aantal gelijktijdige online gebruikers is 125. Dit aantal is bereikt op ma 01 jan 2018, 15:18. • Nieuwe berichten Nieuwe berichten
 • Geen nieuwe berichten Geen nieuwe berichten
 • Forum is gesloten Forum is gesloten

Het is nu za 02 jul 2022, 00:49